Reklam

Fifa14 - Pes14 Karşılaştırması

Yazar: Unknown Tarih: 06:16 Kategori: , , , Yorum: Yorum Yap
Futbol oyunu akla gelince iki dev ön plana çıkar bunlardan biri pes  diğeri ise fifa ve bu devin arasındaki piyasa kapışması 2014 yılında da devam edecek. Pes 2014 te karşımıza çıkan özellikler en başta yeni nesil oyuncu fiziğinin altını çizerek ön plana çıkarmak isterken fifa 14 ise daha özen gösterilen ve geliştirilmeye çalışılan gerçekçi şutları ön plana çıkarmaya çalışıyor.

Fifa 14 orta saha mücadelelerine özen gösterdiği kesin bir gözle izleniyor. Koşu yapan futbolculara yapılan dokunuşlar ve fifa 14’ün ön plana çıkardığı pure shot özelliği ile top fiziğinide hesaba katmış durumda gibi gözüküyor. Takım arkadaşlarınızla orta alanda set savunma yap topu kap ve uzun koşular yapan arkadaşlarına topu iyi paslarla rakibini hazırlıksız yakalama imkanı veren pozisyonlar vaat ediyor. 

PES 2014 ise daha çok gerçekçi ikili mücadelelere odaklanıyor. Oyuncuların formaları vücutlarından bağımsız olacak ve gerçek hayattaki gibi her uzvun kendine has bir fiziği var. Çarpışmalar çarpan yere ve şiddete göre farklı sonuçlar doğuracak. Tabii savunma ikili mücadelelerden ibaret değil. Oyuncuların mevkileri içerisinde neler yapacaklarını da siz belirleyeceksiniz ve böylece yerleşik düzen savunması daha gerçekçi olacak. EDGE motoru da ayrı bir şey tabii. Doğru kullanılırsa en güzel futbol oyununu görmemiz işten bile değil. Bir dev EA Sports diğer dev ise KONAMİ olunca bazı şeyleri tamamen siz Game Medya sevenlere bırakmaktan başka çaremiz yok gibi geliyor.

PES 2014 videosuyla başbaşa bırakalım



Diğer videomuzda da fifa 14 pure shot özelliğini anlatan bir video ile kararı size bırakıyoruz. 


Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu Yazıya Yapılan Yorumlar: