Reklam

PES 2014 Özellikleri

Yazar: Unknown Tarih: 05:58 Kategori: , , Yorum: Yorum Yap
Konami, yeni oyunu PES 2014 yeni bir dönem başlatıyor. Şimdiye kadar en geniş kapsamlı yeniliklere sahip bir oyun olacağı hakkında duyuru yapıldı.  Ekip, Fox Engine motorunu bir futbol oyununun gerektirdiği özellikleri karşılamak üzere daha da gelişmiş hale getirdi.
Her şeye sıfırdan başlayan ekip, PES oyununun her ögesini elden geçirerek oyun dünyasına damgasını vuracak bir oyun haline getirdi. Özellikle geliştirilmiş grafikler oldukça dikkat çekiyor. Büyük ölçüde değişikliğe uğrayan grafikler, yeni sistemlerin gücü de futbol maçlarının ev sistemlerinde oynanma şekline direkt etki ediyor.

Oyunda altı özellik yer alacak. Bu özellikler sayesinde maçtaki tüm futbolcular oyun stillerine ve yeteneklerine ek olarak bir de ruhsal özelliğe sahip olacak ve bu özellik kötü bir maç çıkardıkları zaman kendilerini doğrudan etkileyecek. Futbolcular yetenekleri ve futbol tekniklerine göre fark edilecek. Her futbolcunun topa vuruş tekniği, kendine has koşu ve performans özellikleri PES’14 oyununda çok net fark edilecek.
Sonuç olarak gerçeğe yakın özellikler taşıyan PES 2014 oyunu diğer seri oyunlarına göre oyuncu memnuniyetini bir kat daha arttıracak.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder